Спас Натов: Притесняват ме контузиите


Спас Натов: Притесняват ме контузиите
(сн. lap.bg)
28-04-2016 14:32

Черно море Порт Варна загуби първия мач от четвъртфиналите в НБЛ Виваком. "Моряците" отстъпиха като гост на Рилски спортист с 84-97, след като изоставаха през целия мач. 

Ето как коментира загубата старши-треньорът на отбора Спас Натов:

 

"1-0 за отбора на Самовков. Започнахме лошо и постепенно заради отпускане на домакините и ние се подобрихме и завършихме достойно срещата. Сега съм притеснен за контузените,  защото нямаме достатъчно хора. Първите две части играхме много лошо. Не бяхме готови за битка и да се борим. Сега третата и четвъртата малко се подобрихме. Не случайно първото полувреме получихме 60 точки. Ние си имаме нашите проблеми, но ще се опитаме да покажем най-доброто от себе си и да не се предадем леко на нашия противник."

 

Симеон Илиев бе най-резултатен за тима на варненци като отбеляза 22 точки.

Ето какви бяха неговите думи след двубоя:

 

"Определено защитата ни беше под всякаква критика първото полувреме, 56 точки за две части е изключително много. Аз това се опитах да кажа на момчетата, трябва да започнем много да се фокусираме, защото стане ли голяма разлика, трудно се връщаме в мача. Това стана, но продължаваме да се борим. Много елементарни грешки имаха, до полувремето имаха само 25 точки от открадни точки. Мисля, че това гооляма степен ни уби. В петък очакваме да се напълни залата, да дойдат много хора и да ги зарадваме, ако може с победа, ако не да играем мъжки и да се борим, пък каквото сабя покаже."

 

 


 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Черно море Порт Варна, Спас Натов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи