Моник Рийд: Чувството е страхотно


Моник Рийд: Чувството е страхотно
(сн. БФБ)
01-05-2016 11:59

 

Моник Рийд се присъедини към Монтана 2003 по средата на сезона и пасна като дялън камък в състава на Стефан Михайлов. Ето как тя коментира шампионската титла на своите за BGbasket.com:


"Чувствам се наистина страхотно. Дори мисля, че ще заплача. Невероятно е. В колежа и в професионалната си кариера съм била близо до титла, но никога не съм печелила и това ми е за първи път. Наистина е невероятно.


Ние просто играхме нашата си игра в четвъртия мач. В третия може би бяхме малко отпуснати, а сега излязохме здраво и ги натискахме. Мисля, че играхме по-добре в защита и така ги победихме.


Мисля, че индивидуално имах много добър сезон. Да дойда по средата на сезона от Румъния е малко трудно, тъй като там си свикнал на различна програма, а тук дори играя на друга позиция. Всичко обаче се получи добре, а имах и щастието тук да е Шарел, която вече имаше достатъчно опит.


Сега ще почивам и ще карам ваканция. С Келиндра Закъри отиваме в Маями. За следващия сезон още не знам. Ще говорим с Петрана и ще видим."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ДП - жени, Монтана 2003
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи