Даниела Петева: Съвкупност от детайли е да успееш да направиш дубъл


Даниела Петева: Съвкупност от детайли е да успееш да направиш дубъл
Даниела Петева (вляво)
01-05-2016 14:58

 

Даниела Петева спечели втора титла на България в кариерата си след тази с Дунав преди години. Ето нейният коментар пред BGbasket.com след края на финалната серия с Хасково 2012:


"Чувствам се много добре. Смятам, че като разбрахме, че Галдейра няма да играе имаше някакво подценяване от наша страна и не бяхме много убедителни в двубоите.


Смятам също, че заслужено загубихме в третия мач. Имахме и малшанс, а и си бяхме помислили, че на 100% ще вземем мача. В четвъртата среща обаче показахме по-добра игра и ключът към успеха беше нашата защита.


За нас бе изключително важно да спечелим четвъртия мач, тъй като в противен случай отивахме на пети в Хасково, където нищо не се знае. Взехме първите два двубоя там, но това не значи, че щеше да се случи отново. Затова и трябваше да си свършим работата в Монтана.


Смятам, че да направиш дубъл е съвкупност от детайли. Всичко започва от начина на тренировки - как тренираш, дисциплина, дали уважаваш своите съотборнички и след това тактическа дисциплина по време на мачовете. Естествено в плейофите е важно кой ще остане най-здрав психически. Това бяхме ние. Имаше невероятна обстановка в залата и това ни помогна да спечелим.


Рано е да говорим за другия сезон. Нека се нарадваме на победата и да си починем. Дойде време и ние да починем, след това подновяваме тренировки и ще мислим."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ДП - жени, Монтана 2003, Даниела Петева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи