Шарел Алън: Бих се радвала да завърша кариерата си тук


Шарел Алън: Бих се радвала да завърша кариерата си тук
(сн. БФБ)
02-05-2016 18:01

 Шарел Алън успя да спечели втора титла на България в кариерата си след тази с Дунав. Американката бе един от основните играчи на Монтана 2003 и допринесе сериозно за златния дубъл на отбора. Ето какво каза след триумфа пред BGbasket.com Алън:


"Хасково дойде в Монтана, за да спечели. Може би в третия мач малко ги подценихме, но в четвъртия знаехме, че трябва да бием, защото не искахме да се връщаме там. Щеше да ни е много трудно, ако трябваше отново да играем в Хасково.


Не знам дали имаше повече напрежение заради тази нещастна стрелба в третия мач, която се завъртя около ринга, но аз просто исках да бъда агресивна - без значение дали става за стрелби, пробиви към коша или подаване към открит съотборник. Исках просто да бъда агресивна и се получи.


Ние започнахме сезона с 2 победи и 3 загуби. След това знаехме, че трябва да променим нещо. Знаехме и, че ни липсва нещо, след като Димана се контузи и трябваше да намерим това парче. Когато Моник дойде през януари тя се намести много добре в пъзела. В четвъртия мач ние просто трябваше да играем защита. В третия не го направихме и ги оставихме да вкарат 85 точки и така не можеш да спечелиш. В четвъртата среща те вкараха 67, което е голяма разлика.


Просто знам, че ще играя още един сезон и след това приключвам. Не знам къде ще бъда - дали ще е в Монтана, България като цяло или някъде навън. Бих се радвала отново да играя тук. Трябва да видим какви ще са средствата в Монтана през следващия сезон, така че е рано да се каже. Много би ми харесало да приключа кариерата си тук. Когато играх три години в Дунав казах, че нямам против да играя в остатъка от кариерата си в Русе. Нещата между мен и треньора обаче не се получиха и напуснах и ето ме тук в Монтана помагайки на тима да печели титли."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ДП - жени, Монтана 2003, Шарел Алън
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи