Любо Минчев: Поздравявам противника, заслужено е на полуфинал


Любо Минчев: Поздравявам противника, заслужено е на полуфинал
(сн. lap.bg)
02-05-2016 21:09

Днес Спартак Плевен отстрани Берое и се класира за плейофите в Националната баскетболна лига. Ето как старши-треньорът на заралии Любомир Минчев коментира поражението на отбора си пред БНТ:

 

„Първо трябва да поздравя противника. Бориха се, играха добре и според мен заслужено отиват на полуфинал. Ние започнахме мача много добре, което беше важно, но след това направихме много грешки, което им позволи да се върнат до полувремето. След това напрежението беше в нас, доста бяхме припрени, не движехме достатъчно добре топката и нямахме успех в стрелбите. Имам обяснението за себе си за играта на моя отбор, но не е нормално да се оправдаваме с това, при положение че противникът също имаше здравословни проблеми, но се пребори и спечели. Имам обяснение за спада, но отново поздравявам противника и му пожелавам успех.

 

За мен това е лош завършек на един добър сезон за Берое. Не мога да кажа, че сезонът е слаб и лош. Да, остава горчилката в нас, че отпаднахме още на четвъртфинал, но това се случва в спорта. Трябва да го признаем и да поздравим противника.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Любо Минчев, Берое, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи