Александър Дяковски: Благодарности към тези момчета не стигат


Александър Дяковски: Благодарности към тези момчета не стигат
(сн. lap.bg)
02-05-2016 21:13

Старши-треньорът на Спартак Плевен Александър Дяковски беше под огромна емоция след класирането на отбора му на полуфинал в НБЛ. Той изказа своята благодарност към играчите си за начина, по който те играха в четвъртфиналната серия срещу Берое. Ето думите му пред БНТ:

 

„Нямам думи. Благодарности не стигат към тези момчета. Това, което показаха през целия сезон и особено сега, накрая. Нямам думи. Сърце, това е. Това, което показаха, е феноменално. Благодарен съм и съм най-големият щастливец, че работя с тези момчета.”

 

Един от героите на мача за Спартак Герасим Николов добави: „Вярвахме и се надявахме, но знаехме, че е ще е много трудно. Берое е много добър отбор, бяха се подготвили, сменяха защитите. Ние бяхме без Сашо Груев, който е контузен, без Веско Георгиев, който по различни причини не е с нас и беше много трудно. Савич не се чувстваше добре, но все пак се радвам, че се случи тази магия. Определено Балкан е фаворит за шампионата, силен отбор, подготвени, с голяма ротация. Срещу тях също ще бъде много трудно. Надявам се да се съберем до мачовете и да помажем максималното от себе си.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Александър Дяковски, Спартак Плевен, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи