Взимайте пример от Ману Джинобили (видео)


Взимайте пример от Ману Джинобили (видео)
TurnurSportsPR
05-05-2016 15:08

Сан Антонио Спърс загуби драматично втората полуфинална среща на Запад от Оклахом Сити Тъндър, а от НБА признаха за 5 съдийски грешки в последните секунди на двубоя. Пропуски и двете полета, които обаче, можеха да лишат шпорите от поражението и да променят крайния изход на двубоя.

 

Каквото и да е станало там обаче, си остана на терена. Нито мачът ще се преиграе, нито разбрахме какви са били санкциите към съдиите.

 

Звездата на Сан Антонио Ману Джинобили, срещу който бе спестен фаул в нападение на Дион Уейтърс, показа само как правят големите играчи и даде страхотен пример на всички играчи. В интервю след пагубната среща той не нападна съдиите с обиди и заплахи, както много често се случва, а напротив - неколкократно повтори, че каквото и да се е случи, дори и съдиите да са сгрешили, вече е минало и загубата си е по тяхна вина.

 

Ето и точните му думи:


„ Беше много странна ситуация. Не се случва много често и за това предполагам, че и съдиите не го видяха. Знаем, че се оплакахме за това , но ние имахме нападение, отлична стрелба, още няколко възможности и ги пропуснахме така че това е – случват се такива неща.

 

Не знам какво е това и какъв вид нарушение трябва да бъде свирено, но сигурно трябваше да се свири нещо. Но отново ви казвам – това не е ситуацията, която реши срещата. Защото имахме открадната топка, стрелба и борба в нападение така че наистина не знам. Никога не съм виждал нещо подобно – ситуация като това. Не знам какво точно трябваше да бъде отсъдено  и дали трябваше да се свири нещо изобщо.  Те ще кажат и то няма значение вече. Всичко свърши. Няма как да го променя и никой друг не може. Серията е 1-1 и ние отиваме в Оклахома, за да се опитаме да спечелим следващия мач."  Срещата е в събота на 7 май.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Ману Джинобили, Сан Антонио Спърс, Оклахома Сити Тъндър
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи