Анимират прощалното писмо на Коби Браянт


Анимират прощалното писмо на Коби Браянт
06-05-2016 21:02

Отвъд океана предстои да бъде изготвен анмационен филм за прощалното писмо на Коби Браянт „Скъпи Баскетбол“, с което той съобщи,че ще сложи край на своята кариера. Проектът ще бъде изготвен в съвместно партньорство между медийната компания на Коби, спортния гигант Sports Illustrated и още една американска медийна компания.

 

Късомотражният анимационен филм ще бъде разказан от суперзвездата на ЛА Лейкърс Коби Браянт и ще бъде представено пред пролетта. Към видеото ще бъдат включени и кратки документални поредици за неговото изготвяне.

 

Режисьор на филма ще бъде Глен Кийн, който създава „Малката русалка“ и „Рапунцел“. Музиката ще бъде дело на американския композитор, носител на 5 оскара, Джон Уилиямс, автор на музиката към някои от най-известните филми като „Междузвездни воини“, „Индиана Джоунс“, „Хари Потърс“, „Сам вкъщи“, „Джурасик парк“ и други.

 

Коби Браянт обяви през ноември, че ще сложи край на своята 20-годишна кариера с екипа на „езерняците“, а неговият последен мач бе на 13 април в „Стейпълс Център“. Коби окачи кецовете на тавана с 33,643 точки в своята кариера,  5 шампионски титли и 18 участия в Мача на звездите.  

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Коби Браянт, ЛА Лейкърс
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи