Росен Барчовски: Вижда се, че имаме потенциал


Росен Барчовски: Вижда се, че имаме потенциал
(сн. lap.bg)
06-05-2016 20:24

Старши-треньорът на Рилски спортист Росен Барчовски коментира загубата на отбора си от Лукойл Академик като гост в първия мач от полуфиналната серия между тях:

 

„В плейоф, когато загубиш мач, няма как да си доволен. Опитахме няколко пъти. Първата част получихме 30 точки и сериозна разлика и трябваше да догонваме. Да пуснеш Лукойл да поведе в собствената си зала и да ги догониш и обърнеш като гост не е лесно. За да се случи, ние трябва да контролираме резултата. На полувремето беше окей, но няколко пъти се доближаваме до 4 точки и изпускаме или правим грешка, дребни неща.

 

Борихме се, вижда се, че имаме потенциал. Проблемът ни е Кори Петрос. Той очевидно не е в добро състояние, а е единственият ни висок играч. Измъчи се, надявам се в неделя да е в по-добро състояние. Това ни е сериозен проблем. Ще гледам мача и ще видя какво можем да подобрим. Но генерално 92 точки са много. Трябва да ограничим Лукойл, за да имаме шанс. Естествено, че първият мач е важен, но нищо не значи. Ще опитаме да спечелим втория, ако не успеем – третия.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Росен Барчовски, Рилски спортист, Лукойл Академик, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи