Мартин Маринов: Заслужавахме поне една победа на финала


Мартин Маринов: Заслужавахме поне една победа на финала
(сн. lap.bg)
23-05-2016 14:54

 

Капитанът на Балкан - Мартин Маринов, съвсем естествено бе разочарован след поражението на неговия отбор с 0-3 във финалната серия от Лукойл Академик. №24 от "зелените" заяви в интервю след третия мач, че отборът му е заслужавал поне една победа и съжалява, че тя не е постигната:


"Мисля, че сезонът за Балкан е добър. Имахме някакъв спад след купата, но работихме мъжки, за да задържим второто място и го направихме. Стигнахме категорично до финал и според мен заслужавахме да вземем поне един мач. Играхме отборно, играхме доста добре, въпреки че имахме проблеми с контузени играчи. Въпреки това обаче показахме отборен дух и сърце и затова мисля, че заслужавахме да вземем поне един мач.


Ние сме професионалисти и събитията около терена не би трябвало да ни въздействат. Каквото и да си говорим обаче, имаше някакво напрежение в отбора след купата. Излязохме от него, постигнахме това, за което се бяхме събрали. Знаете, че в България е тежко. Радвам се, че община Ботевград продължи да спонсорира отбора и най-вече го запази, а най-важното е, че имаше хора в залата, за което им благодаря.


Силно се надявам Балкан да е в добър вид и догодина. Виждате, че Ботевград е може би най-баскетболният град в България и дано следващият сезон отново да има хубав отбор. Естествено това зависи от факта дали общината ще продължи да отделя средства, но се надявам да се намерят и други спонсори. Не трябва да забравяме и г-н Луканов, който направи много за Балкан в последните години, както и предишният кмет Георги Георгиев. Трябва да отдадем заслуженото и на тях."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Мартин Маринов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи