Крис Минков: Винаги съм готов да играя


Крис Минков: Винаги съм готов да играя
(сн. lap.bg)
23-05-2016 18:04

 

Крис Минков изигра много силен трети финален мач за Лукойл Академик срещу Балкан и напомни за представянето си от миналата година. Роденият през 1994 състезател съвсем нормално бе щастлив след успеха, като е преодолял и контузия, за да играе и да помогне на отбора си. Ето какво каза той за BGbasket.com след триумфа:


"Аз винаги съм готов да играя, решение на треньора е колко минути ще бъде. Като цяло се чувствам супер. Играх с лека контузия на корема, която вече отшумява, но все още ме боли. Чувствам се прекрасно след този мач.


Бях сигурен, че тази среща няма да е подобна на втората в Правец. Те бяха опрени до ръба и беше нормално да направят всичко възможно да ни вземат поне един мач. Получи им се, но мисля, че когато затегнахме защитата и ни влязоха някои стрелби, двубоят приключи.


Не мисля, че това беше от най-добрите ми сезони. Имах няколко контузии, не само една, което наистина ми попречи още от предсезонната подготовка да вляза във форма. След това мисля, че целият сезон тръгна накриво за мен, но се радвам, че когато трябва заиграх по-добре.


Имам още година договор с Лукойл Академик и оставам. Ще почина няколко дни, след което ще започна индивидуални тренировки, стига контузията ми да отшуми напълно. Ще се чуем с Любомир Минчев за националния отбор, но решението е негово. Ако не бъда викнат ще тренирам цяло лято индивидуално, за да съм готов за другия сезон."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Лукойл Академик, Крис Минков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи