Балкан спечели група А при момчетата (12), четири отбора с по 2-2


Балкан спечели група А при момчетата (12), четири отбора с по 2-2
(сн. botevgrad.com)
27-05-2016 20:54

Балкан остана единственият отбор без загуба в група А от финалите на държавното първенство за момчета до 12 години след изиграване на срещите от втория ден. Домакинът е с 4 победи от 4 мача и си осигури първото място в групата.

 

Интересна е ситуацията при следващите позиции в класирането, тъй като четири отбора имат еднакъв актив след днешния ден – по две победи и загуби. Това са Несебър, Сливен баскет, Левски и Черно море. След изиграването на утрешните последни три мача в групата ще стане ясен и вторият полуфиналист от нея. На последно място с 4 загуби до момента е отборът на ЦСКА.

 

Утрешните срещи са Несебър – Балкан, Черно море – Сливен и ЦСКА – Левски. Предвид изиграните срещи до момента и нивото на отборите, се очаква Балкан и Левски да спечелят мачовете си. Ако това се случи, победа на Сливен над Черно море ще означава класиране на Левски на второ място и съответно полуфинал. При победа на варненци пък, те ще станат втори и ще играят за медалите. Разбира се, когато става въпрос за мачове в тази възраст, винаги могат да се получат неочаквани резултати.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА А НА ФИНАЛИТЕ ЗА МОМЧЕТА (12)

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПА А НА ФИНАЛИТЕ ЗА МОМЧЕТА (12)

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Финали за момчета (12)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи