Спас Натов: Преди два месеца се притеснявах дали ще се класираме на финали


Спас Натов: Преди два месеца се притеснявах дали ще се класираме на финали
(сн.БФБ)
13-06-2016 19:09

Черно море Порт Варна спечели сребро на финалите за кадети (16), които се проведоха в София. Тимът на Спас Натов се представи много силна като записа първата си загуба в надпреварата именно на финала от БУБА Баскетбол , отстъпвайки с 52-67.

 

Ето какво каза за представянето на отбора пред BGbasket.com старши-треньорът на тима Спас Натов:

 

„Според мен спечелихме сребърни медали, а не сме загубили. Като цяло съм много доволен, че стигнахме до финала. Нашият противник беше по-добър, но преди два месеца се притеснявах дали този отбор ще се класира на финал, а сега сме втори. Така се стекоха нещата, че тази година бях прекалено ангажиран с мъжете и моите деца страдаха прекалено много и за малко да не се класираме.  За жалост децата нямаше как да тренират редовно и с пълноценен треньор.

 

Със сигурност и следващият сезон Черно море ще продължи да дава дарувания за бъдещето на българския баскетбол. Този отбор минава в старшата, но в кадети ще играят двама от най-добрите деца на България, родени пез 2001 година, които и сега играха.

 

Всичко беше възможно на финала  момчетата се бориха и се раздаваха. От тук нататък продължаваме напред.“, завърши наставникът на „моряците“ 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Финали за кадети (16), Черно море Порт Варна (16), Спас Натов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи