Звездата на Сакраменто избухна срещу клуба заради драфта


Звездата на Сакраменто избухна срещу клуба заради драфта
(USA Today)
24-06-2016 10:05

 

Сакраменто Кингс бяха доста заети по време на драфта, но дали той беше добър за тях е друг въпрос. Със сигурност обаче голямата звезда на тима ДиМаркъс Къзънс не мисли така.


В профила си в социалната мрежа Тиутър той написа "Господи, дай ми сила", което вероятно е насочено именно към решенията на ръководството.


Това би било сериозен проблем за Сакраменто. Тимът имаше слаб изминал сезон, в който проблемите с химията в състава не бяха малко. Махането на треньора Джордж Карл, който не се разбираше с Къзънс бе добър знак за играча. Реакцията му сега обаче изглежда означава, че той не е бил наясно с действията на ръководството, което може да е по-голям проблем. Звездите не са тези, които правят трансфери, но обикновено имат някакъв глас в това отношение.


Сакраменто взеха гръцкият център Йоргос Папаянис, което пък поражда спекулации, че Къзънс може и да е пред трансфер. Какво предстои около скандалната звезда и дали той ще остане в тима или ще иска трансфер. Отделно Кралете се разделиха и с Марко Белинели, а в замяна идва №22 в драфта Малакай Ричардсън.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Сакраменто, ДиМаркъс Къзънс
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи