Ник Йънг се забърка в сериозен скандал


Ник Йънг се забърка в сериозен скандал
Ник Йънг и Иги Азалия заедно на червения килим по време на музикалните награди Billboard в Лас Вегас (сн. AP)
01-07-2016 19:05

Звездата на ЛА Лeйкърс Ник Йънг отново се забърка в сериозен скандал, който ще удари сериозно по реномето му.

 

Крилото на „езерняците“, който бе сгоден за австралийската рап изпълнителка Иги Азалия, бе хванат в доста непристойна издънка. От няколко дни сериозно се шуми в американските медии, че баскетболистът чака дете, но не от своята годеница, а от друга жена - майка на първородния му син.

 

Двамата с Иги разтрогнаха годежа си преди известно като причината, която изтъкнаха тогава бе "липсва на доверие". След скандала обаче певицата не се сдържа и разказа туйтър какво точно се е случило.

 

„Ник никога не ми е казвал, че майката на детето му отново е бременна. Разбрах за това от телевизията, ако е вярно. Скъсах с него, защото видях от охранителните камери, че спи с други жени в апартамента ни, докато пътувам по турнета. Това е поредният изстрел право в гърдите ми. Чувствам се сякаш не познавам човека, който обичах през цялото това време!

Хората на този свят са отвратителни!“, избухна изпълнителката на парчето  „Black widow" (Превод от англ. език "черна вдовица").

 

По-рано през пролетта новобранецът на Лейкърс Д′Анджело Ръсел също се забърка в проблемите на Ник Йънг, което също потвърди за изневерите му. В последния сезон 31-годишното крило записа средно по 7.3 точки, 1.8 борби и 0.6 асистенции за 54 срещи.

 


<sсript async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

 


<sсript async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ЛА Лейкърс, Ник Йънг, Иги Азалия
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи