Христо Захариев: Тръгвам с мисъл за класиране


Христо Захариев: Тръгвам с мисъл за класиране
15-07-2016 17:06

Със своите 26 години Христо Захариев ще е един от най-опитните в националния отбор на България. Днес нашите започват подготовка в Стара Загора, а BGbasket.com се свърза с крилото, който каза следното

 

"На старта на подготовката с националния отбор на България се чувствам като начало - горд, че съм част от него и имам възможност да се боря, заедно с моите съотборници за победи за България и тръгвам с единствената мисъл, че ще успеем да се класираме.
Миналото няма значение, важно е настоящето и момчетата, които сме в отбора да се обединим максимално, да си вярваме и не само да дадем най-доброто от себе си, но дори и да се надскочим и да успеем да се класираме.
Всички знаем какво е най-важно, за да имаме успех - труд, дисциплина, вяра, силна мотивация, вътрешна хармония и голямо желание. И най-вече да сме здрави.
Групата на хартия е тежка, но аз не съм от хората, които се притесняват от подобни неща. Напротив, това ми действа мотивиращо. Убеден съм, че ако всеки даде своя принос максимално, ще успеем. Надявам се, че и спортния шанс ще е с нас. Всички ние, цялата ни страна има нужда от това класиране за европейското догодина и се надявам, че нашето време е дошло. Ще имаме нужда от енергията и подкрепата на нашата и ще успеем."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България, Христо Захариев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи