Звездата на Косово: Групата е тежка, наясно сме какво ни чака


Звездата на Косово: Групата е тежка, наясно сме какво ни чака
22-07-2016 11:04

Косово продължава усилено своята подготовка за квалификациите за Евробаскет 2017. Тимът е в група с България, Словения и Украйна, като това ще първо участие на мъжкия национален отбор в международно състезание. Вчера косоварите представиха официалния екип, с който ще играят на квалификациите плюс основният спонсор. На това представяне присъстваше и голямата звезда Дардан Бериша, който след това каза следното:


"Атмосферата в отбора е много добра. Всички играчи работят здраво, а чакаме към нас да се присъединят и натурализираните такива, за да окомплектоваме състава. Наясно сме какво ни чака и затова започнахме подготовка по-рано. Интензитетът в работата ни става по-сериозен с всеки ден и вярвам, че ще сме готови за първите контроли и за официалните мачове след това.


Тези квалификации са исторически за Косово и няма да са лесни, тъй като групата ни е много тежка. На нас ни липсва и опит, но ще се опитаме да компенсираме това с много желание. Убеден съм, че за всички е чест да са в националния отбор и да представят страната на такова ниво."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евробаскет 2017, Косово, Дардан Бериша
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи