НАЛБ слага край на сезона с 3х3 турнир


НАЛБ слага край на сезона с 3х3 турнир
22-07-2016 16:02

Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ) ще сложи край на дългия сезон с 3х3 турнир. Надпреварата се превърна в традиция като се организира за трета поедна година. Турнирът ще се на 31 юли на външното игрище в спортен комплекс "Овергаз Арена"

 

В него могат да участват състезатели под и над 18-годишна възраст.  Те ще бъдат разпределени на 4 групи – девойки до 18 години и жени над 18 години, както и юноши до 18 години и мъже над 18 години. Всеки отбор ще бъде съставен от трима или четирима състезатели, а възможността за резерва е избор на самия отбор.

 

 Участие могат да вземат всички състезатели, които не са картотекирани в мъжки или женски отбор към която и да е национална федерация.

 

През сезон 2014/2015 при мъжете триумфира отборът на Курайберите в състав Николай АладжовНиколай МораровСашко Лазов и Светослав Петров.

 

За състезатели под 18-годишна възраст турнирът е безплатен, а за по-големите цената е 30 лева на отбор за целия турнир. 

Важно уточнение е, че по-малките участници могат да играят в групите за по-големите, но обратното не е възможно. Един участник може да играе и в двете групи, ако влиза във възрастта до 18 години.

 

Записването ще продължи до 22.00 часа на 26.07.2016 година. По изключение ще бъде възможно и записване на място (ако обаче е определен форматът на турнира според предварително изпратените заявки и форматът ще бъде нарушен при включване на нови участници, то е възможно да не могат да бъдат записани на място. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: 3х3, НАЛБ
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи