Сезонът в Балканската лига започва да придобива форма


Сезонът в Балканската лига започва да придобива форма
25-07-2016 17:14

Следващият сезон в SIGAL-UNIQA Балканска лига започва да придобива форма и скоро ще има официална информация за турнира. Лигата вече е получила устно потвърждение от няколко отбора от миналия сезон, които ще продължат участието си. Разбира се техните имена ще бъдат обявени едва след като бъдат получени всички необходими документи за регистрация.


SIGAL-UNIQA Балканска лига ще продължи да работи в пълно сътрудничество с ФИБА, както и в последните осем години, следвайки официалните баскетболни правила, законите на ФИБА и разбира се в сътрудничество и с националните федерации.


Следващият сезон на надпреварата ще бъде с 10 или 12 отбора. Структурата и системата ще останат същите - първи етап, Топ 8, полуфинали и финали.


Ръководството на лигата работи много здраво в последните месеци и по осигуряването на нов допълнителен спонсор. Развитие по темата се очаква в следващите седмици, а ако има сделка то тя ще бъде официално обявена от двете страни. Ако такава сделка бъде завършена, то тя ще донесе по-добри условия за клубовете и финансови награди.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: SIGAL-UNIQA Балканска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи