Черно море преподписа с трима, пуска отбор и в А група


Черно море преподписа с трима, пуска отбор и в А група
28-07-2016 16:24 | arenavarna.com

Още трима баскетболисти подписаха договори с Черно море Тича. Това са Ангел Нацкин, Венелин Христов и Цветомир Куртев. Така вече сигурните в тима за новия сезон са четирима, след като преди десетина дни и Станислав Цонков реши да удължи контракта си с варненци.

 

Изпълнителният директор Борис Стоянов разкри пред „Петел“, че продължават разговорите с останалите играчи от миналия шампионат, както и с някои други. Със сигурност няма такива, които да са казали „не“ на този етап.

 

Освен със състезатели, ръководството води преговори и със спонсори. Стоянов разкри, че след последния разговор с Пристанище Варна очаква то отново да помага финансово. Сумата със сигурност няма да е 500 000 лева, както бе през последните три сезона, но от Порта ще имат отново сериозен ангажимент към клуба.

 

Според Стоянов, бюджет за новия сезон ще има, а вече има гаранции и за следващия.

 

Стана ясно, че Черно море Тича ще има втори отбор, който ще се изявява в А група. Той ще е отделен от този на Икономическия университет, и в него ще играят таланти от школата. В ИУ Варна пък също ще се изявяват играчи на „моряците“, но по-големи.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи