По-богат със 75 милиона? Това не му пречи да тренира здраво през лятото (видео)


По-богат със 75 милиона? Това не му пречи да тренира здраво през лятото (видео)
(AP photo)
31-07-2016 12:04

 

Алън Краб седеше в ресторант в Лас Вегас и бе пропуснал да отговори на може би най-важното обаждане в живота си. След това той взе телефона си и набра човека, който го бе търсил - Генералният мениджър на Портланд Нийл Олшей.


Краб се притесняваше, че договорът, който Портланд бе подписал часове по-рано с Майерс Ленард означаваше, че той напуска отбора. Да, ама не. Олшей му каза, че Блейзърс ще изравнят офертата на Бруклин и ще оставят един от основните си играчи. А офертата бе повече от внушителна - 75 милиона долара за четири години.


Оттук нататък обаче започва новият живот за Краб. Миналото лято той постави основите на този момент, когато тренираше здраво и това се отплати. Неговият партньор в заниманията бе близкият му приятел Кейси Тружек, с когото се запознали още на 14, докато играели един срещу друг.


Дори и след като получи новият договор Краб не промени мисленето си. Няколко дни по-късно той вече бе в залата и започна да тренира. Краб, както и всеки в НБА, знае, че с големите пари идват и големите отговорности. А ако не си се подготвил за тях, то шансовете да се провалиш за доста големи. Той осъзнава, че договорът, който получи е резултат от здравата работа и знае, че тя трябва да продължи дори по-здраво.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Портланд
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи