Хасково 2012 с още един трансфер


Хасково 2012 с още един трансфер
Кочева вече ще играе за Хасково (сн. БФБ)
02-08-2016 12:07

Хасково 2012 се подсили с още една състезателка, научи BGbasket.com. Това е националката Виолина Кочева, която ще се присъедини към тима след няколко години в русенския Дунав.


Кочева е поредното ново попълнение на хасковлийки след Радостина Димитрова, Анелия Димова и Петя Бояджиева. Преди да подпише с тях тимът запази и Славея Драганова и Катерина Рудева.


Кочева изкара последните години в Дунав, където стана и шампион няколко пъти. През миналия сезон тя изигра общо 38 срещи във всички турнири, като правеше средно по 7.1 точки и 2.8 борби. Преди да премине в Дунав през 2011-а година Кочева бе част от школата на Рилски спортист, а по-рано и от тази на Марица Пловдив. Кочева бе част и от националния отбор за квалификациите за Евробаскет 2017 през февруари.

 


"Познавам Елена Станкова от много години, а със Станислава сме играли заедно. Спечелиха ме предимно с отношение. Имах и други оферти, но тяхното отношение и внимание към мен надделя. В последните години те ме търсят всяко лято, но аз бях колегиална към Дунав. Познаваме се отдавна, а и фактът, че ме искат от толкова време нямаше как да не ми повлияе да избера Хасково.


Надявам се да се чувствам добре там. Вярвам, че можем да се справим на ниво и се надявам, ако можем да спечелим всичко каквото може, да го направим", заяви Кочева за BGbasket.com.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Хасково 2012, Виолина Кочева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи