Първи отзив в анкетата на BGbasket.com за баскетболните кампове


Първи отзив в анкетата на BGbasket.com за баскетболните кампове
29-08-2016 19:04

Преди няколко дни BGbasket.com обяви началото на анкета, свързана с баскетболните кампове, които се провеждат в България през лятото. Идеята на анкетата ни е организаторите да получат реална оценка за менажираните от тях лагери, да знаят какво и как да подобрят, за да се развиват в работата си. Също така бъдещи участници да видят впечатленията на тези преди тях и по-лесно да решат кога, в кой камп и защо да участват.

 

Вече получихме и първо писмо на редакционната поща. То е от 15-годишен участник в International Basketball Camp, който се проведе в Габрово. Ето впечатленията на Борислав от Пловдив:

 

„Казвам се Борислав, от Пловдив съм и тренирам в Академик Пловдив. На 15 години съм. Това е шести лагер за мен. От всички български лагери, на които съм бил, най-много ми хареса този в Габрово. Условията бяха доста добри и в хотела, и в залата. Подготовката беше перфектна, имаше и екипировка. Имахме лекции от Георги Панов и психолог. Треньорите, които водиха групата, в която бях аз, бяха доста добри – Антонио Станков и Николай Вътков. В нашата група имахме възможност да тренираме с треньор от Америка, а игрища имаше навсякъде. И 12-те групи имаше къде да тренират.

 

Един ден от кампа преминаваше така за нашата група: Ставахме в 6:30 и от 7:00 имахме закуска, след това тренировка от 8:00 до 9:30 и почивка до 12:30. Тогава имахме обяд и след него имахме свободно време до 14:00 и почивка до 16:00, после пак тренировка от 17:15 до 18:30 и вечеря. След това един час почивка и още една тренировка от 20:15 до 21:05.

 

Аз нямам препоръки за следващата година, останах много доволен от това първо издание. Мечтите ми, свързани с баскетбола, са да играя някъде в Европа някой ден. Може би Испания или Гърция, а защо не дори и в НБА. С баскетбол се занимавам вече от 8 години.”

 

Очакваме и вашите впечатления от камповете, а повече за анкетата прочетете ТУК

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи