Поръчайте книгата ′Отвъд играта′ на Иво Иванов с отстъпка чрез BGbasket.com


Поръчайте книгата ′Отвъд играта′ на Иво Иванов с отстъпка чрез BGbasket.com
(сн. Елена Бойчинова)
25-09-2016 20:47

„Отвъд играта“, първият сборник на Иво Иванов, включващ неговата специфична документална есеистика от най-ранния му авторски период във вестник „7 дни спорт“, вече е в книжарниците.

 

Оригиналното издание, публикувано през 2008 г. в две части, е отдавна изчерпано. Затова издателство „Вакон“ преиздаде книгата. Второто издание на „Отвъд играта“ е значително разширено и в него са намерили място и някои от историите на Иво Иванов, публикувани през последните две години в българските медии.

 

Историите на Иво Иванов ни запознават с изумителни личности, места и събития, но това, което ги прави особено ценни, е способността им да проникват ей така, без усилие в иначе охраняваните ни души, да ни карат да се замислим, да ни разсмиват, да ни натъжават по най-красивия възможен начин и дори да променят нещо дълбоко в нас.

 

Иво не крие нищо от себе си – гласът му на страниците е такъв, какъвто е и в живота. Няма фалш, няма престореност, няма маски и грим. Причината историите му да ни докосват е в това, че те са докоснали него самия.

 

Иво Иванов е журналист, автор и телевизионен кореспондент. През 1990 г. завършва в НСА, след което заминава да следва магистратура в САЩ. Започва да пише текстове през 1987 г. за родния вестник “Старт”. Сътрудничи и на в. “Народен Спорт” и други български издания. По-късно публикува и множество статии и очерци в американската преса. Иво живее и работи в Лорънс (Канзас, САЩ).

 

През 2014 година излиза книгата му “Кривата на щастието”, с която става един от най-четените и обичани български автори. 

 

Преиздадената книга "Отвъд играта" на Иво Иванов може да закупите с 10% отстъпка чрез сайта ни на мейл office@bgbasket.com.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи