Тони Дечев: Не ми хареса това, което видях


Тони Дечев: Не ми хареса това, което видях
(сн. lap.bg)
28-09-2016 22:29

 

Наставникът на Лукойл Академик - Тони Дечев, не бе никак доволен от играта на своя отбор при поражението в контрола от турския Газиантеп. Тя бе последна за тима преди квалификацията за Шампионската лига, която ще е следващата седмица. Ето и думите на Дечев след двубоя:


"Ако кажа, че резултата не ме интересува, няма да звучи сериозно. Да, той е такъв. Това е последната ни контрола и трябваше да бъде генералната ни репетиция. Лошото е, че това, което видях на този мач въобще не ми харесва. Казах и преди колко много работа имаме да свършим, а сега разбирам, че не сме стигнали доникъде. Единствената ми надежда е, че сме имали много тежки тренировки. Аз смятам, че отборът не би трябвало да изглежда така, когато е по-свеж и по-концентриран. Ние в този мач не мислехме за него, а за онзи, който ни чака във вторник.


Вярвам, че с повече използване на главата от играчите ще успеем да оправим нещата в оставащите няколко дни до първия мач.


Не съм гледал мача между Орадя и Приевидза, тъй като имахме тренировка. Отдавна говоря, че ме интересува само нашият отбор. Утре вечер ще стане ясно с кой ще играем и едва тогава ще гледам съперника. Може би тези последни два-три дни подготовката ни ще бъде насочена само натам.


Ако погледнем нещата от гледна точка на победи-загуби, аз не си спомням някога Лукойл да е имал толкова поражения. За жалост това е ситуацията. Отборът е събран преди седмица и ние трябва да проявим търпение и разбиране към момчетата. Аз съм убеден и съм сигурен, че те не са толкова слаби колкото изглеждаха тази вечер."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Лукойл Академик, Тони Дечев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи