Черно море открива официално ДЮШ в неделя


Черно море открива официално ДЮШ в неделя
29-09-2016 16:09 | dariknews.bg

В неделя, на 2-и октомври в 17:00 часа в спортна зала „Христо Борисов” официално ще бъде открита баскетболната школа за деца и юноши на БК Черно море Тича. Това стана ясно на пресконференцията на баскетболния клуб, на която присъстваха изпълнителният директор на клуба Борис Стоянов, треньорът Спас Натов, неговият помощник Георги Бакалов, състезателят Станислав Цонков и директорът на Дирекция "Спорт" при община Варна Кристиян Димитров.

 

„Създали сме много сериозна организация съвместно с Община Варна и асоциация „Докосни дъгата”. Част от събитието ще бъдат и състезатели по баскетбол в инвалидни колички, хора с увреждания. Общината ни помогна много по отношение на комуникацията с директори по училищата, създаване на групи по училищата на територията на Варна. Помогна ни по отношение на финансирането на дейността на клуба в посока ДЮШ”, коментира на пресконференцията изпълнителният директор на клуба Борис Стоянов.

 

„Павлин Николов е човекът, който финансира всички дейности и в мъжкия отбор, и в ДЮШ, откакто бе създаден Черно море-Тича. Предстои и подписване на договор с „Порт Варна”, които ще продължат макар и в по-редуциран размер да подпомагат баскетболния клуб. Това се случи и благодарение и на Община Варна и кмета Иван Портних. И други фирми се ангажират да подпомагат финансово клуба”, каза още Стоянов.

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича, Станислав Цонков, Борис Стоянов, Спас Натов, Кристиян Димитров, Иван Портних, Павлин Николов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи