Стефан Михайлов: Надявам се отборът да показва стабилна игра и да се развива


Стефан Михайлов: Надявам се отборът да показва стабилна игра и да се развива
(сн. lap.bg)
21-10-2016 21:01 | Иван Вълчанов

Непосредствено преди началото на сезона на женското ни първенство, BGbasket.com се свърза с треньорите на отборите с въпроси относно подготовката, очакванията от сезона и съперниците тази година. Ето какво каза треньорът на шампиона Монтана 2003 Стефан Михайлов:

 

„Доволен съм от първите ни два мача, успяхме да вземем две победи. Надявам се да играем така и в първенството. Още първият ни мач е много важен – като гости на отбора на Хасково 2012. Смятам, че сме подготвени да отидем и да изиграем добре мача. Нямаме проблеми с контузии, което е най-хубаво, и се надявам да се запазим така през целия сезон.

 

Първенството не е нищо значително заради това, че има само пет отбора, от които единият е съставен само от млади баскетболистки. Реално има четири силни отбора с претенции. Трябва да изиграем редовния сезон, за да можем да си разпределим местата между първо и четвърто. Единственото нещо, за което играем през редовния сезон, е разпределение между първо и четвърто място. Между тези четири отбора мачовете ще бъдат много равностойни и непредвидими. В нито един мач между тези четири отбора няма да има изявен фаворит.

 

Надявам се нашият отбор да показва стабилна игра и да се развива. Надявам се да имаме нормален тренировъчен процес, нормален сезон и ще работим, за да побеждаваме.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Стефан Михайлов, Монтана 2003, ДП-жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи