Небойша Видич: Изпълнихме голяма част от плана си за мача, горд съм с играчите


Небойша Видич: Изпълнихме голяма част от плана си за мача, горд съм с играчите
(сн. lap.bg)
21-10-2016 20:43

Старши-треньорът на Балкан Небойша Видич коментира загубата на отбора си от Лукойл Академик. Днес ботевградчани бяха много по-силни от първия кръг, а ето какво каза специалистът пред БНТ:

 

„Миналата седмица имахме проблем с тренировъчния процес, имахме и труден мач срещу Левски преди началото на сезона. Няколко са причините за лошия старт на сезона в първия кръг. Сега зад гърба си имахме добра седмица, подготвихме се много добре. Казах на играчите ми, че съм доволен и че съм горд с тях. Изпълнихме голяма част от плана си за мача. Срещнахме най-добрия отбор в България. Опитахме да играем на високо темпо през първото полувреме, за да намерим начин да спечелим, но все още не сме достатъчно добре подготвени, за да играем по този начин 40 минути.”

 

Баскетболистът на отбора Михайло Секулович пък каза: „Първият мач беше много лош за нас, а този беше доста добър. Така трябва да играем. Беше тежка загуба, защото се борихме и играхме силно 35 минути. Трябва да се гордеем с представянето си. Пропуснахме няколко отворени стрелби. Имахме много проблеми преди мача с Рилски спортист – бяхме 9 човека на тренировките. Тази седмица тренирахме 11 човека и ето го резултатът от поготовката.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Небойша Видич, Михайло Секулович, Балкан, Лукойл Академик, НБЛ-мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи