Берое излиза за запазване на първото място


Берое излиза за запазване на първото място
(сн. lap.bg)
25-10-2016 11:01

Тази вечер Берое ще изиграе третия си мач от SIGAL-UNIQA Балканска лига. В момента българският отбор е лидер в група А с две поредни победи, а днес ще се опита да запази първа позиция във важен мач срещу косовския Башкими.  Срещата е от 18:30 часа в Общинската зала в Стара Загора и ще бъде предавана пряко по БНТ.

 

В днешния мач тимът на Любомир Минчев ще се опита да остане непобеден и ще търси задължителен успех на домакински терен. Още по-голяма мотивация за отбора ще бъде загубата в последния кръг от НБЛ срещу Левски 2014, която бе първа за сезона на заралии. В редиците на отбора вече се завърнаха един от най-добрите играчи Тихомир Желев и хърватският гард Юрай Сегарич.

 

Башкими започна участието си в Балканска лига с тежка загуба от Кожув и още едно поражение от Куманово 2009, където обаче двубоят се реши в последните минути. Тимът обаче идва в Стара Загора след като постигна трета поредна победа в местното първенство. В неделя тимът победи  Влазними с 85-59 у дома.

 

Везните днес са в полза на българският отбор, който обаче със сигурност няма да подцени съперника и ще играе на максимални обороти. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое, SIGAL-UNIQA Балканска лига, Башкими
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи