Глушков обяви официално кого подкрепя за президент (видео)


Глушков обяви официално кого подкрепя за президент (видео)
25-10-2016 11:51

Президентът на БФБ Георги Глушков обяви официално, че подкрепя кандидатът за президент на колация Движение 21 и НДСВ - Татяна Дончева. Двамата гостуваха заедно в студиото на sportal.bg, а ето какво каза Глушков за решението си да подкрепи нейната кандидатура:

 

„Жена ми, която е италианка, е голяма фенка на Татяна Дончева, но с Татяна се познаваме от деца. Двамата сме от Трявна и през всичките тези години, когато сме ходили на училище, сме имали приятелска връзка и сме си споделяли. Тя ме е подкрепяла,както и аз нея във всички неща. Смята, че това е едно съвсем нормално мое действие аз да я подкрепя в нейния избор.

 

Глушков е присъствал на откриването на кампанията й, но няма да присъства по-активно на останалите й мероприятия, тъй като има ангажименти с родната федерация.

 

„Това, което искам да видя в България, е младите хора да имат амбицията, желанието, да жертват свободно време и удоволствия, за да постигнат нещо повече.”, допълни още Глушков.  Това е ,което мисля ,че на този етап им липсва на младите българи и в частност в баскетбола в сравнение с техните връстници и конкурентни. За да бъдем някой, трябва да жертваме . Всеки един връх има своята цена, а това е много работа и доста жертви. Това искам да видя, защото това ще ни помогне като нация да превъзмогнем. Мисленето, че все някой ще ни помогне . Първо ние трябва да си помогнем, за да ни помогне някой друг.”

 

Цялото им гостуването може да видите тук:

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Георги Глушков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи