Черно море без двама срещу Ямбол


Черно море без двама срещу Ямбол
02-12-2016 14:06 | Александър Гълъбов, chernomore.bg

След успеха над  Левски 2014 на играчите на Черно море Тича им предстои трудно гостуване на Ямбол. Варненският тим пътува за Ямбол днес, а вечерта ще има едно занимание. Срещата от 8-ия кръг на НБЛ е  в събота от 18:00 часа в зала "Диана".

 

Старши треньорът на „моряците“ Спас Натов очаква двубоя да бъде много труден, а ето какво каза пред местен сайт: "Подготовката за гостуването на Ямбол протича нормално. Стараем се да се подготвим добре и да отидем да играем за победа. И през тази седмица в игра със сигурност няма да се върнат контузените Веселин Георгиев и Филип Дедийер. Други контузени в отбора няма, играчите са здрави, сподели Натов.

 

" Победата срещу Левски е хубаво нещо, но трябва да я забравим, защото идва другият мач. Не сме направили нещо велико, че да лежим до края на годината на лаври. Идват другите мачове и ние трябва да сме готови за оспорвани срещи. Надявам се тази агресия и позитивна игра от мача срещу Левски да я пренесем и тази седмица срещу Ямбол, За представянето ни ще е много важно да сме агресивни по същия начин и същото настроение да пренесем в следващите мачове. Добре познаваме отбора на съперника. Те имат в момента изключително силен състав, с добро подкошие и трима много опитни гардове за нашето първенство. Имат доста добър състав и резултатите им го показват", заяви специалистът.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Ямбол, Черно море Тича
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи