Тони Дечев: Играхме много меко през първото полувреме


Тони Дечев: Играхме много меко през първото полувреме
(сн. lap.bg)
03-12-2016 20:40

Старши-треньорът на Лукойл Академик Тони Дечев коментира пред БНТ трудната победа на отбора си като гост на Рилски спортист в осмия кръг от НБЛ:

 

„Не бяхме по-изнервени през първото полувреме, а по-меки. Играхме много меко, но въпреки това ни свиреха планове. На полувремето казах на играчите да играят здраво, да се борят и ако им свирят фаулове да не плачат, защото не са жени. Разликата се дължи на по-добрата ни защита и по-добрата ни борба.

 

Не видях ситуацията с Христо Захариев и затова поисках пояснение. Съдията каза, че е имало контакт с него, което е недопустимо. Може би под емоция, играчите от време на време правят глупости. Не го виждаме за първи и последен път. Не е правилно, но се случва във всеки един спорт.”

 

Баскетболистът на Лукойл Максим Корниенко каза след мача: „Беше труден мач, в началото губехме. Във втората половина излязохме напред, но много трудно. В края водехме с 10 и рилски отново бяха супер и намалиха. Поздравявам феновете и съотборниците си. Важно е да поддържаме темпото и да не се отпускаме.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тони Дечев, Лукойл Академик, Рилски спортист, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи