Удо: За да победиш Лукойл Академик, трябва да си в пълни сили


Удо: За да победиш Лукойл Академик, трябва да си в пълни сили
03-12-2016 21:02

Рилски спортист изпусна Лукойл Академик, след като се бори през целия мач. Самоковци загубиха с 90-94, след като като допуснаха слаба трета четвърт и това им коства успеха. Ето какво каза пред БНТ след мача старши-треньорът на отбора Людмил Хаджисотиров:

 

„Започнахме много слабо и неконцентрирано третата част. Спечелихме три части, но началото на третата бе изключително важно. Допуснахме 7 грешки и особено опитните играчи, което обърна мача. Имахме основни проблеми с борбата под коша с ниски четворки. Златин Георгиев трябваше да играе четворка. Имат 19 борби в нападение, което е основното. Точно за това ни липсваше Душан Цветкович днес, защото е пети по борби в лигата и това звено лисваше. За да победиш Лукойл, трябва да си в пълни сили , в пълен състав и да играеш добре. Въпреки това загубихме само с 4 точки, малки неща не ни достигнахме, борихме се максимално. Не мога да кажа, че не сме просто ни липсваше късмет и концентрация най-вече в третата част.”

 

Ето как коментира мача и центърът Ненад Делич, който бе най-резултатен за самоковци с 21 точки:
„Не играхме добре само в третата част и това е нещо, което трябва да променим, въпреки, че играхме добре и във ФИБА Къп, и в българското първенство се представяме добре. В Русия беше 20-3 ние се върнахме и изглежда това трябва да се оправи в играта ни."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Лукойл Академик, Рилски спортист, НБЛ - мъже, Людмил Хаджисотиров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи