Христо Захариев: Обиден съм, особено след като чух какво е казал съдията (обновена)


Христо Захариев: Обиден съм, особено след като чух какво е казал съдията (обновена)
04-12-2016 21:18

Лукойл Академик победи Рилски спортист в последния кръг на НБЛ с 94-90 и запази лидерство в класирането. През втората част на излизане от терена при смяна баскетболистът на Лукойл Христо Захариев се размина със съдията Калоян Костов и получи внезапна дисквалификация. Все още не е ясно какво точно се е случило. Ето какво каза пред BGbasket.com за ситуацията състезателят на шампиона:

 

 „Минах покрай съдията като излизах, седнах си на пейката и след това разбрах, че съм дисквалифициран. Видях,че съдията ми прави знак да напусна залата. Нищо не съм му правил, нито казал. За мен беше много странно, но излязох, за да не става по-голям конфликт. Истината е, че съм обиден, особено след като чух, че съдията е казал, че съм го ударил с лакът в гърба. До сега гледах записа и се вижда, че просто минавам покрай него и е очевидно, че нищо не съм му направил.”

 

Спортният директор на Лукойл Академик Тодор Стойков също изрази недоволство от отсъждането като заяви ефира на БНТ, че съдиите у нас си позволяват своеволия.

 

BGbasket.com потърси и другата гледна точна по темата - на съдията Калоян Костов, но той не пожела да коментира ситуацията.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Христо Захариев, Лукойл Академик, Калоян Костов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи