Имаме новите Мис и Мистър BGbasket.com 2016 (видео)


Имаме новите Мис и Мистър BGbasket.com 2016 (видео)
07-12-2016 21:35

 

Призът Мис BGbasket.com  2016 грабна чаровната Виктория Стойчева от шампиона Монтана 2003, а носителят на титлата Мистър BGbasket.com 2016 е един от най-младите състезатели на Балкан – 19-годишният Александър Илиев.

 

Двамата победители бяха наградени официално на бляскава церемония тази вечер в хотел „Маринела”. На нея бе представено новото спортно списание „Спринт”, както и носителите на титлите Мис и Мистър BGvolleyball.com и BGathletic.com 2016. Специален гост на събитието бе министърът на младежта и спорта в оставка Красен Кралев, вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев, една от най-успешните български волейболистки Антонина Зетова. Сред официалните гости бе вицепрезидентът на БФБ Иван Ценов, както и националния отбор по художествена гимнастика, който стана бронзов медалист на Игрите в Рио . Именно грациите ни са лице на първия брой на списание "Спринт".

 

 

Виктория Стойчева, която е родом от Сливен, бе наградена от спортния директор на Лукойл Академик Тодор Стойков, а Александър Илиев получи подарък велосипед „Спринт” от полуфиналистката на 400 м на Олимпийски игри и Световно първенство Цветелина Кирилова. Победителките при дамите получиха луксозни часовници Reaction.

 

 

На второ място при мъжете се класира Тихомир Желев от Берое, а на трето място е Павлин Иванов от шампиона Лукойл Академик. При жените втора позиция зае Александра Петрова от Септември 97, a трета е Вили Крачолова от Берое Стара Загора.

 

Припомняме, че това бе трето издание на конкурса при жените и второ при мъжете. Миналата година победителка бе съотборничката на Виктория в Монтана - Цветомира Шаренкапова, която също присъства днес, а първата мис бе Галина Георгиева, която играеше за Берое Стара Загора.

 

Александър Илиев е вторият носител на титлата, а първия конкурс в историята на сайта ни спечели Димитър Рошманов от Черноморец.

 

Класирането за приза Най-красив баскетболист и баскетболистка за годината се базира изцяло на гласовете на читателите, които имаха шанс да подкрепят любимците си в три фази, след които постепенно те бяха редуцирани от 10 на 3. Номинациите бяха направени от нашите читатели и допълнени от екипа на медийната група ЕС МЕДИА, част от която е и BGbasket.com. В конкурса участваха само картотекирани състезатели в БФБ, състезаващи се в НБЛ и ДП – жени.

 

 

 

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Виктория Стойчева, Александър Илиев, Мис BGbasket.com 2016, Мистър BGbasket.com 2016
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи