Мануел Марков: Бихме се сами


Мануел Марков: Бихме се сами
(сн. lap.bg)
16-12-2016 20:18

Левски 2014 изпусна Спартак Плевен в последния кръг на НБЛ. Тимът на Мануел Марков загуби с 86-90, след като водеше с комфортна преднина в мача, но изпусна съперника в края.

 

Ето какво каза пред БНТ след мача старши-треньорът на отбора:

 

"Бихме се сами в този мач, както видяхте. Още в първото полувреме пропиляхме с лекота 10 точки аванс. Второто полувреме пак взехме инициативата, повеждаме и опитните ни играчи правят детински грешки. Крум пропуска да ги накаже под коша, когато всички са натецали с фаулове.

 

Момчетата от Плевен вкараха повече, отколкото ние си бяхме поставили за цел. Не може с 90 точки вкъщи да искаме да победим. Няма да атакувам съдиите просто Плевен цяла седмица по всички медии атакуваха съдийство, а когато ние кажем нещо, ни обвиняват, че говорим само против тях. Според мен днес това рефлектира върху нагласата на тримата съдии. Имаше топки, с които се решава мача, които не бяха отсъдени, но те си гледат мачовете, има анализ на съдийството, нека да си преценят те.

 

Загубата ни няма нищо общо със съдиите. Сами се бихме с това, че допускаме много елементарни кошовете и не изпълнихме неща, които сме тренирали много пъти. Съдийството е съвсем друг фактор, който не може да променим. Никога няма да започнем да пишем по цяла седмица декларации и да се оплакваме. Ние ще тренираме, докато не започнат да ни свирят справедливо.”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Мануел Марков, Левски 2014
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи