Даниела Петева: Добрият играч на терена трябва да бъде и добър човек


Даниела Петева: Добрият играч на терена трябва да бъде и добър човек
25-12-2016 14:02 | basketball.bg

Краят на декември е време за равносметки, анализи, но и за поглед напред, новогодишни желания и заричания. 2016 г. е на прага да си тръгне – каква беше за баскетбола ни тя? 2017 г. е на прага да влезе – какво да очакваме от нея.

 

Официалният сайт на БФБаскетбол се свърза с някои от най-изявените ни играчи за кратко блиц-интервю. Ето какво отговори на въпросите една от най-постоянните баскетболистки на националния отбор и шампиона Монтана 2003 Даниела Петева:

 

- Каква бе 2016 година за теб?

За мен 2016 година беше доста успешна както в личен, така и в професионален план. Посетих места, на които не бях ходила и се насладих на гледки, които не бях виждала. Усмивките и смеха бяха повече от сълзите и мъката.

 

- Какви цели си поставяш за 2017 година?

Аз съм максималист и си поставям винаги високи цели и през новата 2017 година те ще са двойно по -високи от предходната година.

 

- Какво си пожелаваш за догодина?

Пожелавам си през новата година да съм много здрава и щастлива и да имам много късмет само тогава, когато ми е нужен. И не на последно място пожелавам си да чуя думите „Дани, майка ти е напълно здрава и няма никакви метастази в тялото си!“

 

- Твоите пожелания - към баскетболистите в България, младите състезатели, които сега тръгват и към феновете.

Пожелавам на всички баскетболисти да са много здрави и удовлетворени от това, което правят на терена и извън него. На младите искам да им пожелая да са много трудолюбиви, всеотдайни и търпеливи. Добрият играч на терена трябва да бъде и добър човек в обществото. А на феновете - да ни подкрепят така, както са го правили досега и винаги да бъдат до отбора си, без значение дали той побеждава, или губи.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Даниела Петева, Монтана 2003
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи