Раздават награди на мача Балкан - Академик Бултекс 99


Раздават награди на мача Балкан - Академик Бултекс 99
29-12-2016 14:07

Игра с публиката и атрактивни подаръци очакват зрителите в "Арена Ботевград"  по време на последния мач за годината на Балкан. Срещата срещу Академик Бултекс 99 ще бъде днес (четвъртък, 29 декември) от 18:00 часа и ще бъде излъчена на живо в BGbasket.com и sportmedia.tv.

 

На полувремето на мача ще бъде организирана игра с публиката, а регламентът ще бъде обявен непосредствено преди началото на играта. Наградите са артикули от фен-витрината на клуба - анцузи, тениски, потници, хавлии.

 

Срещата е важна за класирането и за двата тима. Пловдивчани определено са сензацията в тазгодишното издание на НБЛ, тъй като се намират на трето място с 6 победи и 3 загуби. Те са и с мач по-малко, тъй като в предишния кръг почиваха заради нечетния брой на тимовете в лигата. Балансът на Балкан до този момент е 5 победи и 5 загуби и заема пето място.

 

Досега Академик Бултекс 99 няма загуба у дома. В първия мач срещу Балкан, воденият от треньора Асен Николов отбор, победи ботевградчани с 88-81, за който това бе третото поредно поражение от началото на шампионата. След това пловдивчани успяха да победят в своята зала "Строител" и Рилски спортист, Спартак Плевен и Лукойл Академик. Като гости обаче умат само един успех - във Варна срещу Черно море Тича.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Академик Бултекс 99
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи