Мануел Марков: Имахме проблеми с борбата


Мануел Марков: Имахме проблеми с борбата
(сн. lap.bg)
29-12-2016 19:12

Левски 2014 завърши годината с домакинско поражение. "Сините" приеха Рилски спортист, но отстъпиха, след като губеха през почти всичките 40 минути. Ето какво каза след поражението пред камерата на БНТ треньорът на Левски Мануел Марков

 

"Втората част наистина беше преломният момент. Не толкова това, че я загубихме, но поради фактът, че ни коства много да се върнем. Изостанахме с 15 точки, след това настигнахме съперника и поведохме, а имахме и две атаки, в които разбихме зоновата им преса и пропуснахме да отбележим. После обаче за само две минути им позволихме да вземат инициативата и да ни поведат с много, което е недопустимо. На моменти играхме добре в защита и направихме това, за което се готвихме. Допускаме обаче серии от по 2-3 минути, в които играем много зле и разликата скача драстично, след което можем да се върнем много трудно.

 

Имахме проблеми с борбата. През първото полувреме те имаха 12 на брой, което е много. Ако целият отбор не подхожда отговорно, няма как да стане. Не може да разчитаме само на високите, това е работа на всички. Имаше много грешки от наша страна. Не излязохме като обречени и искахме да победим, но може би тези микроситуации, в които ни повеждат с много ни пречат. Когато не сме в играта и не сме близо до съперника, ни карат да бързаме и не търсим резон в нападението.

 

Всеки ден работим, за да подобряваме нашата игра. Тази година основната цел бе отборът да го има и да участваме в лигата, което се получи. Има хора, които ни помагат и благодарение, на които ще завършим сезона. Продължаваме да се борим и да играем за победа във всеки мач. Мисля, че след нова година ще успеем да вдигнем малко нивото и да играем още по-добре."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски 2014, Мануел Марков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи