Нов треньор и кардинални промени в Нефтохимик 2010


Нов треньор и кардинални промени в Нефтохимик 2010
Иван Лепичев ще води Нефтохимик до края на сезона (сн. BGbasket.com)
30-12-2016 12:43 | Иван Вълчанов

Няколко много сериозни промени настъпиха в отбора на Нефтохимик 2010, научи BGbasket.com от генералния мениджър на тима Огнян Томов. Емил Йонов вече няма да бъде старши-треньор на тима, като раздялата с клуба е по взаимно съгласие.

 

Новият старши-треньор е Иван Лепичев, който ще води отбора до края на сезона с помощта на спортния директор на Нефтохимик 2010 Петко Маринов. Лепичев бе назначен за главен треньор в школата на бургазлийки в началото на този сезон.

 

Отборът няма да разчита на три чужденки – Бетапе Земпаре и Анита Браун, договорите с които са разтрогнати по взаимно съгласие, както и Кристейша Уолтър, която претърпя операция на коленни връзки и ще бъде аут за повече от шест месеца.

 

Междувременно в отбора има нови попълнения – Анета Митева, която вече тренира с тима, както и словенската националка Тина Требец, която ще заиграе за отбора след Нова година. Тя е център, висока 190 сантиметра и родена през 1990 година и има сериозна визитка. Играла е в Словения, Словакия, Хърватия и Швеция. Преминала е през националните отбори за подрастващи на страната си, след което става част и от женския.

 

Предстои да бъде обявено още едно попълнение към състава на тима на позиция едно.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Нефтохимик 2010, ДП - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи