Небойша Видич: За мен е удоволствие да работя в България


Небойша Видич: За мен е удоволствие да работя в България
01-01-2017 18:03

В началато на новата 2017-а година BGbasket.com се обърна към всички треньори на отборите от мъжкото първенство, за да направят равносметка на изминаващата година, да споделят какво очакват от следващата, както и какво е мнението им за настоящото първенство. Ето какво каза наставникът на Балкан - Небойша Видич:


- Каква година изпращате?

-Момчетата си свършиха добре работата. Тази година имаме млад отбор, с по-малък бюджет сме от миналата година. Мисля, че класирането ни до момента е добре като можехме да имаме още една победа повече. Изиграхме добри мачове срещу най-добрите отбори в лигата, но започнахме сезона катастрофално, така че мисля, че в момента се намираме в добро положение.

 

- Как виждате първенството до момента?

- Мисля, че отборите са по-равностойни в сравнение с миналата година. Треньорите също се справят по-добре от миналата година. Например треньорите на Плевен – Александър Дяковски, на Левски -  Мануел Марков и на Пловдив – Асен Николов. Те са млади наставници, които показват, че доста напредват в работата си. Смятам, че първенството е доста по-интересно от миналата година. След мача с Рилски спортист казах, че за мен е удоволствие да работя в България и да съм още един сезон тук.


- Какво си пожелавате за новата 2017-а година?

- Пожелавам на всички освен здраве и много късмет. Имам един приятел лекар, който казва, че здравето е най-важно, но на Титаник всички били здрави, но им трябвало и късмет.  Без дори малък процент на късмет няма как да се представиш на най-високо ниво, каквото и да правиш. Затова пожелавам много късмет на всички мои състезатели, приятели, семейството ми и всички хора в България.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Небойша Видич
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи