Иван Лепичев: Важно е да се мисли за перспективата в женския баскетбол


Иван Лепичев: Важно е да се мисли за перспективата в женския баскетбол
(сн. Ивайло Андреев)
31-12-2016 17:12 | Иван Вълчанов

В навечерието на новата 2017-а година BGbasket.com се обърна към треньорите на отборите женското първенство, за да кажат каква година изпращат, какво очакват от следващата и да споделят мнението си за настоящото първенство. Ето какво каза старши-треньорът на Нефтохимик 2010 Иван Лепичев, който бе назначен след последния мач на отбора и говори основно за бъдещето:

 

„Щастлив съм, че отново ще работя с женски отбор. Нефтохимик 2010 е сериозно име с големи успехи, което задължава и мен през този сезон отборът да играе по-добре. Селекцията, която направихме, не е от най-доброто, което може да се получи. Надявам се с новите попълнения отборът да бъде по-конкурентоспособен на трите водещи отбора, които направиха много сериозни селекции.

 

Фактът, че в момента сме само пет отбора в първенството не говори добре за женския ни баскетбол. Хубавото е, че в А група се включиха повече отбори с млади състави и дано това да даде по-добра основа за развитие на младите състезателки и те да могат да влязат в женските отбори. Важно е да се мисли за перспективата.

 

Желая на всички колеги да бъдат здрави, да работят малко по-професионално, за да може в бъдеще да има по-сериозно попълнение от млади баскетболистки. На всички желая весели празници!”

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Иван Лепичев, Нефтохимик 2010, ДП - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи