Александър Дяковски: Трябват много усилия и концентрация, ако искаме да се получи нещо


Александър Дяковски: Трябват много усилия и концентрация, ако искаме да се получи нещо
(сн. lap.bg)
12-01-2017 16:03

Спартак Плевен приема Рилски спортист в един от най-интересните двубои от предстоящия кръг в НБЛ. Срещата е утре от 18:00 в зала "Балканстрой", а BGbasket.com говори с наставника на домакините Александър Дяковски, за да каже той как се готви тима за важния сблъсък:


"Желанието и настроението са много сериозни, особено след това лошо представяне срещу Берое. Това ни беше най-слабият мач и най-тежката загуба. Момчетата сега са пределно мобилизирани да я изтрием по най-бързия начин и да зарадваме публиката.


Не искаме да се оправдаваме, но може би фактът, че нямахме мач между Коледа и Нова година също повлия. Тренировъчният ни процес не беше на ниво, но пък и Берое ни надигра тотално. Колкото и странно да звучи, добре е, че този мач стана сега, защото може би сме имали нужда малко да се приземим и да видим, че трябва да положим адски много усилия и концентрация в тренировките и мачовете, ако искаме да се получи нещо.


За съжаление Рилски спортист изигра само един мач с новите попълнения. Сега тимът е доста различен, особено на позиция 5. Там имаше Ненад Делич, който играеше доста отвън и бе с добра стрелба, докато Тони Удс доминира повече в подкошието и най-вече в защита с големите си габарити. Може би по този начин тимът ще успее да я подобри. Готвили сме се. Рилски обаче има много оръжия. За мен Данчо Бозов е основният фактор в отбора и той е човекът, който, независимо в какво положение е тимът, той винаги се представя на своето високо ниво.


Сигурен съм, че залата ще се напълни за пореден път. Все пак Рилски е един от най-сериозните отбори в първенството и съм убеден, че хората ще дойдат да ни подкрепят."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Александър Дяковски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи