Спас Натов: Балкан е добър отбор, но ние ще се борим за победа


Спас Натов: Балкан е добър отбор, но ние ще се борим за победа
13-01-2017 11:01

Черно море Тича приема Балкан в двубой от 14-ти кръг на НБЛ. Срещата ще се проведе днес от 18:00 часа в зала "Христо Борисов". До момента в класирането ботевградчани са пети в класирането с актив 6-5, а варненци са седми с 4-8. В първия двубой между двата отбора в Ботевград тимът на Небойша Видич победи съперника с 85-73 и спечели първа победа за сезона. Ето какво каза преди мача старши-треньорът на Черно море Спас Натов:

 

"Изпитваме трудности с тренировъчния процес, но Икономическият университет ни прие в залата си, за което сме им благодарни. Там тренирахме два дни на по-добри условия. Сега се подготвяме в зала „Христо Борисов, все пак срещата ни е в тази зала. Нямаме състезатели със здравословни проблеми, Деян Карамфилов има оплаквания, но се надявам всичко да е наред и да е лека травма", заяви преди наставникът на Черно море преди днешния мач.

 

Много се надявам чисто баскетболно нашият отбор да израства. Мисля, че  е така – от мач на мач ставаме по-добър отбор", каза още той. "На никой отбор не пожелавам да имат такива транспортни проблеми като нас за гостуването на Академик Бултекс. Предпочитам предстоящият ни съперник да няма никакви проблеми и да дойде и да играем баскетбол", коментира Натов.

 

При гостуването ни в Ботевград беше нашият най-слаб мач и най-голямата ни загуба. Надявам се сега да покажем друго лице и да не изглеждаме по същия начин. Със сигурност Балкан са отбор, който играе много, много прогресивно. Те стават по-добри след всеки изминал кръг. Добър отбор са, сега се подсилиха, надявам се ние да покажем нашето лице, т.е. да се борим за победа. Във всички случаи, когато залата е пълна и ни подкрепя, публиката оказва влияние и помощ към нас. Сигурен съм, че и утре залата ще се напълни. Това е първи домакински мач за новата година, убеден съм, че залата ще е пълна", обобщи наставникът.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спас Натов, Черно море Тича, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи