Берое гони реванш срещу Теодо тази вечер


Берое гони реванш срещу Теодо тази вечер
17-01-2017 10:30

 

Днес от 19:00 часа Берое ще изиграе поредния си мач от група А на SIGAL UNIQA Балканска лига. В своята зала в Стара Загора тимът приема черногорския Теодо в предпоследната си среща от първата фаза.


До момента заралии са с баланс 5-3 и са на 99% в следващата фаза. Въпреки това няма съмнение, че беройци ще се борят да стигнат до успеха, най-малкото, за да вземат реванш за поражението от съперника в Черна гора с 13 точки. Победа ще гарантира на Берое на 100% участие в следващата фаза и ще остави тима в борбата за първото място.


Радващото е, че Любо Минчев ще може да разчита на всичките си играчи за срещата. Шейн Гибсън вече е здрав, а Пламен Алексиев също ще е на линия, след като в не игра в последните мачове.


От своя страна Теодо е с баланс 4-4 до момента и също гони класиране напред. Тимът от Черна гора ще има два шанса да го направи - днес в Стара Загора и след седмица в Призрен. Теодо е отбор, който се бори до последно и играе физически много здраво. Колективът пък е най-силната черта на този състав, който до момента се представя наистина добре в лигата. Най-сериозните играчи в състава та Радомир Мароевич, Милан Станоевич, Милош Джуришич и опитният Никола Вучурович.


Няма съмнение, че задачата на Берое довечера ще е тежка, но тимът притежава класата да стигне до успеха. Двубоят ще се излъчва по SportMedia.tv.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА А НА SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: SIGAL-UNIQA Балканска лига, Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи