Павлин Иванов пропуска поне пет мача на Лукойл Академик


Павлин Иванов пропуска поне пет мача на Лукойл Академик
17-01-2017 12:40

Павлин Иванов няма да играе в следващия месец, каза за BGbasket.com треньорът на Лукойл Академик Тони Дечев. По-рано сутринта националът е бил на преглед при д-р Тони Георгиев, който е установил, че има наранени връзки на коляното, но нищо по-сериозно.


Лекарските предписания са Иванов да е в пълна почивка през следващите две седмици, след което да има и две седмици възстановяване. В този случай надеждите на шампионите са гардът да е на линия за финалната осмица за Купата на България между 16 и 19 февруари.


Иванов ще пропусне последните два мача от втората групова фаза на Купата на ФИБА Европа. Това са срещата с Енисей утре в 18:30 и гостуването на Донар Гронинген след седмица. Именно от тези два двубоя ще се реши съдбата на Лукойл Академик и дали тимът ще продължи напред в турнира. Ако това се случи, то Иванов няма да играе и в първия мач от елиминационната фаза, който е на 8 февруари. Той ще пропусне и срещите на своя отбор срещу Спартак Плевен, Берое и Рилски спортист от родното първенство.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Павлин Иванов, Лукойл Академик
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи