Берое разгроми Теодо със страхотно нападение до почивката


Берое разгроми Теодо със страхотно нападение до почивката
(сн. beroebasket.com)
17-01-2017 20:50

Берое записа нова победа в група А на SIGAL UNIQA Балканска лига и тя бе повече от впечатляваща. Заралии приеха черногорския Теодо и след истински рецитал в нападение в първите 20 минути стигнаха до крайното 94-72. Така вече на 100% Берое е в следващата фаза, а след седмица срещу Куманово ще решава и първото място в групата.


Първото полувреме бе доста добро за момчетата на Любо Минчев, които не спираха да бележат. Берое наниза общо 63 точки, като успя в 7 от 11 опита от тройката. Домакините се откъснаха в първата част със серия от 9-3 за резултат 18-12. В последните близо три минути пък заралии направиха и 11-1 за разлика от 16 точки. И през втората четвърт Берое водеше убедително, а в края й доведе преднината си до 26 точки след още няколко хубави атаки. След паузата домакините нямаха никакви проблеми да задържат разликата и така стигнаха до убедителния успех.

 

Общо в двубоя заралии отбелязаха 10 тройки от 23 опита срещу едва 2 от 16 за гостите. Теодо пък изпълни и 33 наказателни удара и пропусна 11 от тях, докато Берое беше 10 от 10.


Най-резултатен за победата стана Шейн Гибсън със 17 точки, като добави и 5 асистенции. Брандис Рейли Рос се включи с 15 плюс 5 борби и 4 асистенции, а Омари Гудул имаше 14 точки.


За гостите по 14 точки отбелязаха Стефан Саин и Радомир Мароевич.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА БЕРОЕ - ТЕОДО

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА А НА SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: SIGAL-UNIQA Балканска лига, Берое
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи