Берое и Монтана 2003 подновяват участието си в Адриатическата лига


Берое и Монтана 2003 подновяват участието си в Адриатическата лига
18-01-2017 10:59

 

Втората фаза на Адриатическата лига за жени започва от днес. И двата български представителя в надпреварата имат мачове, като единият гостува, а другият е домакин.


В Стара Загора местният Берое ще приеме сръбския Цървена Звезда. Заралийки влизат във втората фаза с баланс 5-1, който им отрежда първото място към момента. Звезда пък е последен с 0-6, което автоматично прави българският отбор фаворит. Берое е в подем след победите над Хасково и Монтана в родното първенство, което значи, че тимът ще влезе със самочувствие в срещата и ще се надява да продължи успешната си серия.


Монтана 2003 пък гостува на босненския Плейоф Ултра. Мачът е важен за българския шампион, тъй като победа ще отвори широко вратите за участие във Файнъл 4, макар да има още доста време. Неприятна новина за Стефан Михайлов е травмата в ръката на Даниела Петева от мача с Берое, като остава да видим дали тя ще е на линия довечера, а ако не, колко време ще отсъства. Монтанки влязоха в тази фаза с баланс 4-2, докато съперникът е с 3-3. Именно това прави двубоят толкова важен, тъй като при успех на българките то те ще вземат сериозно предимство пред съперника.


ПРОГРАМА В АДРИАТИЧЕСКАТА ЛИГА - ЖЕНИ, СУПЕРЛИГА ТОП 8

 

КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА АДРИАТИЧЕСКА ЛИГА - ЖЕНИ

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ АДРИАТИЧЕСКА ЛИГА - ЖЕНИ

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ АДРИАТИЧЕСКА ЛИГА - ЖЕНИ

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Адриатическа лига - жени, Берое Стара Загора, Монтана 2003
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи