Любо Минчев: Отборът ни е добре и в настроение


Любо Минчев: Отборът ни е добре и в настроение
20-01-2017 17:51

Берое гостува на Рилски спортист утре в може би най-интересната среща от кръга в НБЛ. Двата тима са на различни позиции в класирането, но и двата се нуждаят от задължителна победа, за да продължат да преследват своите цели. Ден преди срещата BGbasket.com говори с наставника на заралии Любомир Минчев, който заяви следното:


"Това за нас е нормален мач като всички останали. Отборът е добре и в настроение. Готвим се нормално, както за всяка среща. Пламен Алексиев все още не е готов. Може би от началото на следващата седмица ще започне да се натоварва лека полека и се надяваме да няма проблеми от това.


Не мисля, че мачът с Теодо ще ни даде повече самочувствие или увереност. Поне аз не го чувствам така. Има добро настроение в отбора и това е важното.


Рилски освободи трима играчи, взе двама нови и е нов отбор сега. Нормално е като всеки един нов отбор да трябва време да се синхронизира всичко. Това, че досега са се представяли колебливо в предните два кръга, може би е нормално. Вече обаче е минала трета седмица, в която е работено и предните им мачове въобще не трябва да ни успокояват."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Любомир Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи