Мануел Марков: Без Крум трудно можем да се борим с другите отбори


Мануел Марков: Без Крум трудно можем да се борим с другите отбори
22-01-2017 11:32

Левски 2014 допусна 12-та загуба в първенството на НБЛ, след като отстъпи като гост на Балкан в последния кръг. "Сините" изоставаха през цялото време и въпреки че на моменти стопиха значително изоставането си, не успяха да свалят под 10. Ето и какво сподели след мача старши-треньорът на Левски  Мануел Марков

 

"Първата част, която загубихме, ни повлия много за тонуса, с който започнахме мача. Допуснахме отново такива грешки, за които се стремим да отстраняваме, но когато дойде мач не се получава. Балкан ни вкараха три пъти фаул и кош и то с наша лоша транзиция в защита. Мисля, че там ни беше проблемът и в началото на мача не успяхме да отговорим  срещу техните високи играчи. Крум Дойчинов не е в добро състояние, което се вижда. Смятам, че без негово участие трудно можем да се мерим с другите отбори в лигата. 

 

Адмирации за Балкан. Според мен са отборът, който от началото на сезона има най-видим напредък във всички елементи. Това е отбор, който играе най-бързо от всички останали. Най-бързо се предвижва, най-бързо пренася топката в предно поле и много добре си движи топката в нападение. Ако мога да кажа нещо положително за нашия отбор е, че на моменти в третата и четвъртата част отговорихме напълно на техния стил и с наша агресивна игра успяхме да се държим на около 10 точки в резултата, но това не ни помогна. Вината е изцяло в нас." 

 

Наставникът допълни още, че тези загуби наистина много им тежат, но имат желанието да играят в плейофите и турнир за Купата на България, така че всеки мач ще търсят победа.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, Левски 2014, НБЛ - мъже, Мануел Марков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи